Menu

‘t Menu van nu

Amuse
Gelei van soto ayam met gepocheerde kwartelei en kokosschuim.
Tartaar van boerderijkalf met mosterd en zuurdesem.

Voorgerecht
Ceviche van gedoken coquille met pata negra “Belotta” ham, structuren van bleekselderij en groene appel, krokant van aardappel en macadamianoot.

Tussengerecht
Gegrilde rode mul met zwart-wit pasta, bereidingen van mini artisjok, eigen jus, noilly prat saus en ansjovis chipje.

Tussengerecht
Geroosterde langoustine met zalf van aardpeer, langoustine pangsit en emulsie van gebrande boter, hazelnoot en langoustine.

Hoofdgerecht
Medaillon van biologische Kemperlandhoen gegratineerd met een korstje van ganzenlever, paddenstoelen en oude kaas, puree van peterseliewortel, fondant aardappel, krokant gebak- ken boutje en eigen jus met truffel.

Dessert
Chibouste van bosbes, met lemoncurd, viool marshmallow, yoghurt cremeux en sorbet van yoghurt en bosbes. 


We komen u graag vertellen wat het menu is vandaag

Voorgerecht, hoofdgerecht, nagerecht 40 euro
Voorgerecht, tussengerecht, hoofdgerecht 47 euro
Voorgerecht, tussengerecht, hoofdgerecht, nagerecht 55 euro
Voorgerecht, tussengerecht, tussengerecht, hoofdgerecht, nagerecht 70 euro
Kaas in plaats van dessert 3 euro


Wij hebben een wijnselectie voor u gemaakt die past bij de smaakstijlen van de gerechten maar uiteraard kunt u ook mooie wijnen van onze wijnkaart kiezen

.Voor gasten die graag a la carte willen eten, hebben we ook op basis van het aanbod, altijd een flink aantal gerechten 'buiten de kaart'. Vraagt u vooral ook naar deze gerechten en we lichten ze graag toe. Heeft u speciale dieetwensen of wilt u bijvoorbeeld volledig vegetarisch eten, dan is dat uiteraard mogelijk en zorgen we dat u niets tekort komt.

restaurant ‘t Misverstant  Kampdijklaan 805263 CK Vught  073 6103355