Puur verwennen

U ziet patron-cuisinier Thijs Vis steeds vaker in het restaurant aan tafel verschijnen. Hij vind het fantastisch om zijn fraaie en bovenal heerlijke creaties zelf te presenteren en toe te lichten. Thijs Vis doet zijn naam eer aan en geeft vis een belangrijke rol binnen zijn menu van verse ingrediënten. Maar bespreek vooral ook uw eigen wensen, want uiteindelijk draait het maar om één ding: dat u een onvergetelijke avond hebt.  

De winnaar komt uit onze keuken

We zijn als ’t Misverstant supertrots dat onze Bon Sawatdee tijdens Bourgondisch ’s-Hertogenbosch de winnaar was van de European Young Talent Award. Zijn gerechtje ons gerechtje, balkenbrij op z'n Thais met rivierkreeftjes, stak er met kop en schouders boven uit aldus François Geurts. Bon gaat nu op naar Barcelona voor de Europese finale. U kunt ondertussen gewoon naar Vught om van zijn kookkunsten te genieten.

Het winnende gerechtje werd ook als amuse geserveerd binnen het kerstmenu van ’t Misverstant.

Lees meer over de wedstrijd én de winnaar in het Brabants Dagblad.

Contact

restaurant ‘t Misverstant
Kampdijklaan 80
5263 CK Vught
073 6103355
info@misverstant.nl

Openingstijden

U bent van maandag  tot en met zaterdag  welkom bij 't Misverstant voor het diner vanaf 18.00 uur.

Daarnaast serveren we op op de maandag
tussen 12.00 en 14.00 een heerlijke
lunch. een mooie manier om de week te beginnen.

Zondags hebben we een rustdag.


 

Reserveren

Reserveren kan niet via de e-mail, maar alleen via ons online reserveringssysteem (tweede knop hierboven) of telefonisch: 073 6103355

restaurant ‘t Misverstant  Kampdijklaan 805263 CK Vught  073 6103355