Onze filosofie

We willen u bij restaurant ‘t Misverstant vooral verwennen. Dat doen we met de mooiste ingrediënten, toewijding en heel veel vakmanschap. Alles wat hier uit de keuken komt is vers en in eigen huis bereid. Van het eerste knapperig broodje, tot aan de laatste bonbon. We koken, met het oog op smaak en duurzaamheid, zoveel mogelijk met ingrediënten uit de eigen streek en uit het seizoen. Onze vis heeft het MSC-keurmerk. Natuurlijk kunnen we rekening houden met eventuele dieetwensen en kunt u bij ons ook vegetarisch eten. We willen immers maar één ding: u een onvergetelijke middag of avond bezorgen.
Vught - ’s-Hertogenbosch

U vindt 't Misverstant op de grens van 's-Hertogenbosch en Vught in een heerlijke groene omgeving met voldoende parkeergelegenheid. Die parkeergelegenheid maakt dat ons restaurant ook voor zaken uit 's-Hertogenbosch vaak een perfecte optie is voor een zakenlunch. Rijdt u immers nog geen twee minuten 's-Hertogenbosch uit, dan parkeert u voor de deur van het restaurant.

LET OP: 't Misverstant heeft er recent drie nieuwe ruimtes bij gekregen. Voor een privé-diner, een receptie, een feest, vergadering of condoleance. We hebben nu de ruimte voor al uw wensen.

Vraag naar de mogelijkheden.

restaurant ‘t Misverstant  Kampdijklaan 805263 CK Vught  073 6103355